Esittely

Olen Hanna Virtanen, koiraharrastaja, äiti, eläinlääkäri, yrittäjä Pieksämäeltä. Olen lähtöisin Helsingistä, mutta yli 20 vuotta asunut Savossa. Perheeseen kuuluu mies ja teini-ikäiset lapset sekä whippet-tytöt Sirkku ja Frida.

Vinttikoiraharrastukseni alkoi vuonna 1988. Opiskelutoverini borzoi sai pennut ja minä sain niistä yhden. Parin vuoden kuluttua tuli toinen ja se oli menoa - olin täysillä vinttikoiraharrastaja. Harrastin ahkerasti maastojuoksua, ratajuoksua, rotuyhdistystoimintaa, näyttelyjä ja tokoa. Innostuin erityisesti ratajuoksusta ja päätin hankkia lajiin paremmin sopivan koiran - whippetin.

1997 tuli ensimmäisen whippet - Sökövintin Lolli-Pop 'Nekku'.

Ihastuin rotuun ja uskaltauduin kasvattajaksi. Lekurin kennelnimellä on syntynyt kolme ratalinjaista pentuetta vuosina 2000-2012.

Ratajuoksuharrastukseni on viime vuosina hiipunut. 2015 päätin ottaa näyttelylinjaisen pennun - Sandbay Stars and Stripes. Fridasta kasvoi kaunis whippetneito, jonka kanssa on ollut mukava harrastaa koiranäyttelyjä. Kesällä 2018 syntyi Fridalle Lekurin kennelin ensimmäinen näyttelylinjainen pentue.

Hanna ja koirat kesällä 2001